hayday çiftlik oyunu indir,hayday hileleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.

HayDay Ücretsiz Elmas Kazanma Yöntemi



Arkadaşlar, konunun başlığında hile geçmesi sizi yanıltmasın bu yapılacak işlem hem çok basit hem de tamamen Legaldir, Supercell tarafından üretilen çevrimiçi oyunların bilgileri kendi sunucularında tutulduğundan dolayı hile yapma şansınız bulunmamaktadır, sadece biraz sabır göstererek çok kısa zamanda aşağıda anlatacaklarımı adım adım uygulayarak puanları toplayacak ve sonucu ulaşacaksınız.
Unutmayın "Bedava peynir fare kapanında olur." cihazlarınıza kaynağı belli olmayan yerlerden uygulama indirerek Facebook, Gamecenter ve diğer Account şifre ve bilgilerinizi kaptırmayın. Aşağıda anlatacağım uygulamalar için gerçekleştireceğiniz işlemler doğrudan Apple Store mağazasını, ANDROID için ise GOOGLE PLAY kaynak almaktadır, bunu zaten sizde işlemleri yaparken göreceksiniz.
Lütfen Aşağıdaki Uyarıları Dikkate Alın...
Not: (BU İŞLEMLER İÇİN IPHONE, IPOD, IPAD veya ANDROID CİHAZLARINIZDAN YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR)
Konu anlatımını IOS örnek vererek yapacağım Android içinde durum aynıdır.
1. İlk olarak aşağıda verdiğim linke IPAD - IPOD,  IPHONE, ANDROID cihazınızdan tıklayın...


2. Açılan sayfanın yukarısında görünen “Start Now” ya da sayfanın altında bulunan “Start earing now...” ikonlarına tıklamanız gerekmektedir, herhangi birine tıklayabilirsiniz her ikiside aynı sonuca ulaşmaktadır. 
UYARI! İlk girdiğiniz ekranda dikkat ederseniz sağ üst köşede 0 (Sıfır) yazdığını göreceksiniz bu alana siz her uygulama indirdiğinizde kazandığınız puanlar eklenecektir.
3. “Start Now”  ya da “Start earing now...” ikonuna tıkladığınızda, ekranınıza “Download the FeaturePoints app” başlığı altında bir ekran belirecektir. Burada yapmanız gereken işlem ise mavi alanda yazan
“Download FeaturePoints” ikonuna tıklamaktır.
UYARI! Bu ikona tıklandığında aşağıdaki ekran görüntüsünde gözüktüğü gibi bir yükleme yapmak isteyecektir, "Yükle" butonuna tıklayın ve bu işleminden sonra ekranınızda oluşan uygulamaya girerek işlemlerinize devam edin. 
UYARI! Bu uygulama bir sayaç görevini görmektedir, aslında bu bir uygulamadan daha çok, bir kısa yol ve puan sayacınız görevini görmektedir. Ayrıca bize puan kazandıracak referans uygulamalara da buradan ulaşacaksınız, eğer bu yükleme işlemini yapamazsanız ya da yapmazsanız, sonuca ulaşamazsınız!
UYARI! Yükle butonuna tıkladıktan sonra aşağıdaki gibi “FeaturePoints” yazan ikonu göreceksiniz (Sağ altta). Bu ikonu istediğiniz zaman cihazınızdan kaldırabilirsiniz, fakat bu durumda daha sonra gelecek olan referans uygulamalara erişemeyecek ve puan kazanamayacaksınız.
4. Ana ekranımızda bulunan “FeaturePoints” isimli uygulamayı açtıktan sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir, burada “Agree to the terms” ikonuna tıklayarak süreci ilerletin.
5. Kurulum işlemimizi tamamladıktan sonra artık puan kazanmaya başlayabilirsiniz. 
“Agree to the terms” tıkladıktan sonra karşınıza puan kazanacağınız ilk uygulamayı göreceksiniz. Aşağıdaki ekran görüntüsünde “fastPay” isimli uygulamayı görmektesiniz. Bu uygulamayı indirip kurulum yapmanızı, kurulumdan sonra uygulama içinde bir süre gezinmeniz yada beklemeniz istenilmektedir, bu işlemi gerçekleştirdikten sonra 98 puan kazanacaksınız.
UYARI! Uygulama indir butonuna bastığınızda sizi AppStore ya da GooglePlay yönlendirecektir, bu durumda güvenli bir indirme yaptığınızı göreceksiniz. Uygulamayı indirdikten sonra belirtilen süre kadar gezinmek yeterli olacaktır.
6. Uygulamayı indirdikten ve bir süre uygulama içinde gezindikten sonra  “FeaturePoints” uygulamasını tekrar açın artık Sağ üst köşede 0 (Sıfır) yerine uygulamadan elde edeceğiniz puanın yansıdığını göreceksiniz.
UYARI! Eğer puanın gelmediğini gördüyseniz aynı işlemi tekrarlamanız gerekmektedir. Beklediğiniz süre az, indirme işleminde bir hata yapmış yada o uygulamayı daha önce indirmiş ve kullanmış olabilirsiniz.
UYARI! Eğer puan alamadınız ve tekrar denemek istiyorsanız, bu durumda uygulamayı daha önce indirdiğiniz için tekrar indirmenize gerek yoktur. Puanınız hesabınıza yansıdıktan sonra indirmiş olduğunuz uygulamayı silebilirsiniz.
UYARI! Bu sürece başlamadan önce yani ilk kurulumları yapmadan daha önce indirip kullandığınız uygulamalarda size puan yansımayabilir bu durumda eğer tekrar denediğinizde de puan gelmediğini görürseniz, fazla vakit harcamadan diğer uygulamaya geçmeniz uygun olacaktır.
UYARI! Uygulamayı daha önce indirdiğiniz için tekrar indirmenize gerek yoktur. Puanınız hesabınıza yansıdıktan sonra indirmiş olduğunuz uygulamayı silebilirsiniz.
7. Yukarıdaki ekran görüntüsünde “App Offers” başlığı altında puan kazanacağınız diğer uygulamaları göreceksiniz. Bu uygulamaları da indirerek puan kazanabilirsiniz.
8. Puanları biriktirdiniz ve artık iTunes Gift Card almak istiyorsunuz. Bundan sonra ekranda gördüğünüz “Rewards” butonuna tıklıyın. Biriktirdiğiniz Puan'a  karşılık gelen hediyenizi seçebilirsiniz.
UYARI! Hediye ekranında 10$ iTunes Gift Card seçin ve ekrana gelen 10$ lık Gift kodunu bir yere not edin, isteyenler biriktirdikleri puanlarla diğer hediyeleri seçebilirler. ITunes uygulamasını bilgisayarınızdan çalıştırın ve hesabınıza giriş yapın, not ettiğimiz kodu Reedem kısmına yazın ve tamamlayın artık 10$ bakiyeniz hesabınızda gözükecektir ve bunu Hay Day için elmas almada kullanın.
UYARI! Her gün yeni uygulamalar gelmektedir ve en fazla 3 gün boyunca bu uygulamaları indirip puan kazanabiliyorsunuz bunun için her gün girip kontrol etmenizde fayda var. Sponsor durumlarına bu uygulama değişik puanlarda gelebilir en yüksek şu ana kadar 360 puan gördüm.
UYARI! Her uygulamadan bir defa puan kazanılır...
UYARI! Stok durumuna göre 10$ hediye çekleri kısa süreliğine yayında göremeyebilirsiniz, bu durumda sabırsızlanmayın ve aralıklarla kontrol edin tekrar stok durumu oluştuğunu göreceksiniz, ya da diğer hediyeleri de seçebilirsiniz.
UYARI! VPN kullanarak değişik uygulamalar yakalama şansınız var, fakat bu tespit edildiğinde ki tespit ediniliyor hediye çeki almanız, gelen uygulamalardan puan almanız engelleniyor  ve emekleriniz de çöpe gidiyor. 
 

Anda baru saja membaca artikel yang berkategori Hayday / hayday bedava elmas / hayday cheats. / hayday elmas / hayday hack / hayday hile / hayday hile elmas / hayday para hile / hayday ücretsiz elmas / hayday ücretsiz para Bunu dengan judul HayDay Ücretsiz Elmas Kazanma Yöntemi. Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://hay-days.blogspot.com/2014/01/hayday-ucretsiz-elmas-kazanma-yontemi.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: arda - 15 Ocak 2014 Çarşamba

6 komentar untuk "HayDay Ücretsiz Elmas Kazanma Yöntemi"

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Hic mantıklı gelmedi çokta uzun yani .Bu arada bazi yorumlar silinmis niye oda düsündurücü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu Öleli yıllar oldu yorumlarda reklam yaptıkları için silinmişti :)

      Sil
  4. Iyıce kod istiyor onu nasıl gidicez

    YanıtlaSil